Motiverande Måndag – Hur gör vi? I morse pratade jag i radio – Carin Coach

Hej därute – Världsbokdagen och sorg i vårregnet… Hur gör vi för att stå ut?

Skilla i söndagens stilla ljus och ro

En ung person och världsartist AVICCI har lämnat jordelivet och det känns som om klockorna stannar, bilarna – fast allt bara fortsätter. En nära och kär…har du mött den sorgen? Vi fick bud idag. Åh, detta livet – vad gör vi av det?

I morse pratade vi om motivation på Karlstads Nya Radio i mer vardagsnära termer. Hur vi kan hålla motivationen uppe och vara vaksamma på den. Har du redan klickat? Om inte så kommer länken till morgonens samtal här. Lyssna på killen som fick tag på sin motivation på bara 5 minuter medan tåget rusade in mot Karlstad station. Det var häftigt! Han fick till …

Idag, på Världsbokdagen, ska jag stå på scenen och berätta lite om mina coachböcker – håll tummarna för jag är så djupt ledsen över de sorgliga bud som kommit från när och fjärran idag.

Jag ska ta med mig små vårblommor – de som jag talat om förut – blommorna som finns på mitt Instagram. De är så mycket mer än bara blommor – de symboliserar något. Det står om det i min tredje coachbok. Livskraften i blommorna!

/Carin Coach

 

Motiverande Måndag – Hur gör vi? I morse pratade jag i radio
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar