Killen från TV4 höll i filmkameran och Jimmy intervjuade – det var spännande. Vi var på ett Pop Up Event i Kungsträdgården i Stockholm. Jättekul! Klicka på länken och se vad jag svarar i min PLUSKLÄNNING – dagen till ära!

https://www.youtube.com/watch?v=xP0wxAoQJOM&authuser=0 

Ilandaskolan, mentorer och elever vann pris i ICF- tävling

img_28371
Mentorerna, Ilandaskolan, Karlstad, tar emot blommor och pris för sitt fina arbete. Priset delades ut vid ICF´s Coachevenement i Göteborg 7/10-16.Klicka på länken nedan och du får en glimt av elevernas start på det arbete som gav dem och mentorerna plats på prispallen flera år senare. Filmen visar inledningen på vår del av samarbetet i Entreprenör 3.0 och är filmat och fångat av Rickard Ahlström vid dåvarande Kanal 12, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6gFipFlfyh4  www.kanal12.se

 

 

 

Det finns flera små filmer som illustrerar Carin Coach´s olika tjänster. På startsidan hittar du mitt You Tube- konto i raden av Sociala Media. Klicka dig fram! Filmerna är från tidig januari 2013 i mitt kontorsrum i Sockerslottet.

  • Carin Coach – Utbildning, GRÖNT KORT i coachande förhållningssätt på arbetsplatsen – utveckling för individ, team, verksamhet och arbetsplatsen som helhet.
  • Carin Coach Chef – Coaching Supervision – coaching i din ledarroll
  • Carin Coach  – Individuell coaching – coaching för dig som individ.

Det finns 12 videobloggar, filmer som inspirationsmaterial till coachboken JA-lagen. Även de filmerna hittar du på You Tube- kontot. Du kan också titta på filmer som ligger på min Facebooksida, Carin Coach AB. Kul om du gillar mina små filmer.

Sidan uppdaterad 2016-10-22

Skip to toolbar