Företagssalongen – Speedcoaching ny chans dök upp! – Carin Coach

Torsdag 25 jan kl 13-16 Välkommen att prova, prata om coaching, testa Speedcoaching och få kläm på vad ICF och professionell coaching är för något.

Beatlesrummet nr 130 fri prova på coaching, varje kvart kl 13-16. Mejla carincoach@gmail.com för att boka. Det blev snabbt fullbokat – fick ett återbud idag – så nu har du chansen – snabba dig att mejla mig. Först till kvarn! Hoppas vi ses, kul mässa: massor av inspiration! /CC  (Ps. Fotot ställer sig så här idag.)

Vad gillar du att gå på mässor att mingla omkring? Är det pyton kanske!? Oavsett, varmt VÄLKOMMEN till BEATLESRUMMET nr 130. Jag tar emot folk en gång i kvarten mellan kl 13-16. Platserna tog snabbt slut. Nyss fick jag ett återbud så du har chansen! Mejla mig på carincoach@gmail.com.

Först till kvarn!

Kanske blir det för dig som för killen jag coachade på ett tåg. Då hade vi 5 minuter på oss – vi möttes när tåget var på väg in i Karlstad. Resultatet kunde jag läsa i NWT ett halvår senare där han stod med sin Doktorshatt. Han tog vara på de verktyg han fick av mig där vi satt lutade över en gemensam bild i tågsätena.

Oavsett vad du har för mål och utmaningar i tillvaron så är du varmt Välkommen till rum nr 130 för en pratstund. Det är fri entré till #FöretagssalongenELITE Stadshotellet i Karlstad/Carin Coach

Företagssalongen – Speedcoaching ny chans dök upp!
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar