I eftermiddags var det ett nytt mysigt digitalt häng på Noboxsolutions i Karlstad. Härliga Hanna Åkerstedt, Hotelldirektör på First Hotell River C, hotellet vid Klarälvens strand, gav oss värdefulla tips och tankar om hur de arbetar och tänker kring sociala medier. Hotellbranschen är van vid att få feedback och nu har beteendemönstret ändrat sig på flera sätt.

Här sitter Hanna, Anna på Nobox och Linda Danielsson, som precis startat på Visit Värmland som kommunikatör. (om jag minns rätt).

Nästa gång är det Thomas Hoflin (tv), från Anymotion, som kommer att hålla i clubträffen. Då handlar det om rörlig bild. Thomas har spelat in mitt Releaseparty för min första bok, JA-lagen och fångade känslan skickligt med rätt sound. Massör och PT, Robin Åberg och Kikki Neidre, Neidre Konsulting.

Som synes är det olika branscher som möts och delar erfarenheter i skön form – Tack, Anna och Nobox!

/Carin Coach #blogg100

Ps. Det gick tyvärr inte att lägga upp bilderna i min NWT-blogg idag, ENERGI: Kropp&själ i arbete&vila. Tur att jag har två bloggar. Ikväll får jag köra med min egen. Tjing!

Ha, ha – min telefon har fått fnatt här ett foto på mina brallor, kängor och en flik av väskan. Ringer du till mig närmaste dagarna så är det tur om jag kan svara. Telefon har fått så kallat “spel” – så mejla för att vara säker att vi kommer i kontakt. #blogg100
Digital Media Club på Noboxsolutions, Karlstad
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar