Skyndade mig inom ELITE Stadshotellet i Karlstad – hade ett speciellt ärende… Stannade till inför de ljuvliga blommorna på disken. De kommer från BINDERIET och Emma, vars butik jag bara måste besöka! Jag som älskar blommor! Har du sett blommorna i fönstren? Ville ta kort – hann inte. Strålande vackra. Kommer från KALENIUS.

Nu blir det flera saker samtidigt 50 sek- filmen, länken längst ner här: GOD JUL och vi blickar framåt i spännande Beatlesrummet på anrika ELITE Stadshotellet i Karlstad.

Torsdag 25 januari 2018 slår Företagssalongen upp portarna på nämnda hotell och det vill du inte missa! Har du vägarna förbi?

Skriv in datumet och tiden kl 11-16 – fri entré och massor av mingel och inspiration. Jag har hyrt in mig i Beatlesrummet, rum nr 130 som ligger på “Föreläsningsgatan” som jag kallar korridoren där uppe.

Passa på att Mejla mig och boka chans för Prova på – få en speedcoaching eller en ren och skär Företags-date. Först till kvarn. Rummet är bokat kl 13-16. Mer info kommer och innan dess har vi firat både Jul och GOTT NYTT ÅR! Kanske får jag chans att krama om just dig och blicka framåt mot nytt fräscht arbetsår.

Det krävs några klick FILMEN för att du ska se hur jag vispar runt i rummet. Det gick så fort så vi glömde filma utsikten över Klarälven med lilla balkongen. Men man ser på filmen hur skönt man kan sova på det här fina hotellet. När vi ses i rummet kommer vi att hålla oss vakna, det kan jag lova!

IMG_7507 Här ligger länken till filmen. 

/Carin Coach 

Dan före dan… Var ute på sta´n och filmade.
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar