Hitta ditt självförtroende! Tanka Energi – Du äger allt!  

Ditt självförtroende, din självkänsla och din självbild – alla delarna påverkar hur du värdesätter dig själv.  Kärnan i mina coachtjänster är att via frågor ge dig chans till dina upptäckter, som blir dina verktyg, så att du med min hjälp och inspiration själv “möblerar om” i allt det värdefulla som du redan äger, har, kan och vet. Frågorna hjälper dig att hitta det som legat gömt, glömt kanske helt dolt – något nytt som du inte visste fanns och som du kan börja använda bums. Det bästa är att få chans att prova och det får du om du vill. Kontakta mig och jag berättar hur vi jobbar. När du väl börjat hitta så rasslar det till på flera och olika plan i ditt liv.  Du kan återanvända det du redan har, förfina det, kombinera det med det nya, hitta helt nya grepp – samtidigt som du mår bättre och bättre och når de mål som du valt ut. Glöm tanken på att allt ska rivas ner, göras om och förändras. Kunden sorterar sitt i sitt “vill” och du kommer att hitta dina spännande guldkorn. Coachsamtalen och övningarna vaskar liksom av sig självt fram ditt guld. Resultaten kommer snabbt tack vare gedigen proffscoaching i unik inramning med specialdesignade “short-cuts”. Det här gör arbetet både högkvalitativt, behagligt och kostnadseffektivt. Det huvudsakliga är att du själv kan sortera och därefter välja din väg framåt.

Boka ett första möte för att känna kontakten, tryggheten och den äkta känslan i tjänstens leverans. Kontakta mig! Kunderna är de som bäst kan berätta om hur det faktiskt känns, hur det funkar och vad som ligger bakom alla orden här.

Vill du vet mer om hur det funkar? Då kan du  läsa texten nedan. Det är massor av ord och kanske hjälper det dig i ditt beslut. Vill du hellre prata med mig och komma till kärnan direkt så klicka här!

Ska du göra något specifikt Det kan vara nytt, enstaka eller återkommande, som du vill behärska. Det kan vara i princip vad som helst, som gör att du “fastnar” i relation till dig själv och/eller andra. Du vet vad som får dig att tappa självförtroende, tvivla på din självkänsla, snubbla på din självbild – tankar och känslor som stoppar dig, hindrar dig från att komma vidare och agera mot ditt mål. Det kan gälla såväl arbetsliv (karriär) som privatliv (relationer till familj, släkt och vänner). Du som ringer kan vara vem som helst och du förblir “anonym”. Jag arbetar enligt ICF´s 11 kärnkompetenser  och där är till exempel konfidentialitet en självklar del. Det går alltså inte att klämma ur Carin Coach någon information om dig som kund.

EXEMPEL – Du vet bäst själv vad som påverkar dig negativt, så att du hindras. Det är ditt behov som styr. Kanske känner du igen dig i exempel som kan vara utmanande hämtade från arbetsliv och privatliv där kommunikation ingår:

  1. Ta kontakt med folk, mingla, ringa upp – hantera svåra samtal på jobbet
  2. Tala inför grupp – hålla anförande stort/litet föredrag – scenskräck – röstproblem.
  3. “Varmprata” (sociala samtal) – säljsamtal – anställningsintervju.

Nyfiken på hur coaching kan utveckla hela ditt liv och hur du kan få verktyg direkt, designade efter dig och din personlighet? Kontakta mig här!

Sitter du fast i en tanke, en känsla, ett hinder (som du inte får kläm på vad det är)?
Har du tappat motivationen, känner dig lite låg, tömd på energi eller något annat som “gnager”? Har du svårt att hitta ditt mål? Det kan vara flera anledningar till att du snabbt vill ”komma upp på rälsen” igen.

Tempot i dagens samhälle är högt. Det är väldigt lätt att tappa fotfästet och nästan ”halka ur sig själv”, tappa bort sig själv. Min erfarenhet av tusentals coachsamtal garanterar att du får chans att uppleva stor och direkt positiv skillnad. Du hinner hejda en negativ utveckling och hittar nya sätt att tänka på och agera. Om ditt mående är av tyngre karaktär guidar jag dig vidare.
Jag arbetar inte som terapeut.

“Ditt mål” är mitt fokus, jag väljer det allra bästa för dig och jobbar  som sagt, under konfidentialitet.

Webbcoaching kan ske på olika sätt:

Exempel: Skype/Viber/Facetime/Messenger/Telefon

Första telefonsamtalet kostnadsfritt, alltså när du ringer och tar kontakt. Kanske vill du prova på en 5-10 minuters-coaching – som jag bjuder dig på.

Du får prova på och får intro om upplägget direkt i telefonluren.

  1. 20 minuter.
  2. 60 minuter.
  3. 90 minuter

När vi kommit överens om upplägg och det praktiska så betalar du i förväg med Swish 123 156 94 25  eller via Faktura.

Jag har tre olika IRL- paket som är anpassningsbara för ONLINE – coaching.

  1. Basic – 3 ggr
  2. Medium – 6 ggr
  3. Advanced – 6 ggr

Skillnaden mellan paketen är antal tillfällen, men framför allt antal minuter. Jag förklarar exakt och skräddarsyr efter ert, ditt eller din verksamhets behov.

I klartext, beroende på vad ni står inför så plockar vi ihop ett lämpligt upplägg. Det kan tex vara en kombination av möte IRL och online.

Skip to toolbar