Hitta ditt självförtroende! Tanka Energi – Du har allt!  

“Du har allt!” kanske får dig att studsa till. Du kanske tänker – Varför ska jag då anlita #Carin Coach? Kärnan i mina coachtjänster är att ge dig som kund verktyg så att du med min hjälp och inspiration själv “möblerar om” i det som du redan kan, har och vet. Frågorna hjälper dig att hitta det som legat gömt, glömt kanske dolt – något nytt som du inte visste fanns.  Du kan återanvända det du har, förfina det, kombinera det och hitta nya sätt -samtidigt som du mår bättre och bättre och når de mål som du valt ut. Glöm tanken på att allt ska rivas ner, göras om och förändras. Kunden sorterar sitt i sitt “vill” och du kommer att hitta dina spännande guldkorn. Coachsamtalen och övningarna vaskar fram ditt guld. Resultaten kommer snabbt tack vare gedigen proffscoaching i unik inramning med specialdesignade “short-cuts”. Det här gör arbetet både högkvalitativt, roligt, behagligt och kostnadseffektivt.

Boka ett första möte för att känna kontakten, tryggheten och den äkta känslan i tjänstens leverans. Kontakta mig! Kunderna är de som bäst kan berätta om hur det faktiskt känns, hur det funkar och vad som ligger bakom alla orden här.

Klicka här!

Vill du vet mer om hur det funkar? Då kan du  läsa texten nedan. Det är massor av ord och kanske hjälper det dig i ditt beslut. Vill du hellre prata med mig och komma till kärnan direkt så klicka här!

Ska du göra något specifikt Det kan vara nytt, enstaka eller återkommande, som du vill behärska. Det kan vara i princip vad som helst, som gör att du “fastnar” i relation till dig själv och/eller andra. Du vet vad som får dig att tappa självförtroende, tvivla på din självkänsla – tankar och känslor som stoppar dig, hindrar dig från att komma vidare och agera mot ditt mål. Det kan gälla såväl arbetsliv (karriär) som privatliv (relationer till familj, släkt och vänner). Du som ringer kan vara vem som helst och du förblir “anonym”. Jag arbetar enligt ICF´s 11 kärnkompetenser  och där är till exempel tystnadslöftet en självklar del.

EXEMPEL – Du vet bäst själv vad som påverkar dig negativt, så att du hindras. Det är ditt behov som styr. Kanske känner du igen dig i exempel som kan vara utmanande hämtade från arbetsliv och privatliv där kommunikation ingår:

  1. Ta kontakt med folk, mingla, ringa upp – hantera svåra samtal på jobbet
  2. Tala inför grupp – hålla anförande stort/litet föredrag – scenskräck – röstproblem.
  3. “Varmprata” (sociala samtal) – säljsamtal – anställningsintervju.

Nyfiken på hur coaching kan utveckla hela ditt liv och hur du kan få verktyg direkt, designade efter dig och din personlighet? Kontakta mig här!

Sitter du fast i en tanke, en känsla, ett hinder (som du inte får kläm på vad det är)?
Har du tappat motivationen, känner dig lite låg, tömd på energi eller något annat som “gnager”? Har du svårt att hitta ditt mål? Det kan vara flera anledningar till att du snabbt vill ”komma upp på rälsen” igen.

Tempot i dagens samhälle är högt. Det är väldigt lätt att tappa fotfästet och nästan ”halka ur sig själv”, tappa bort sig själv. Min erfarenhet av hundratals coachsamtal garanterar att du får chans att uppleva stor och direkt positiv skillnad. Du hinner hejda en negativ utveckling och hittar nya sätt att tänka på och agera. Om ditt mående är av tyngre karaktär guidar jag dig vidare.
Jag arbetar inte som terapeut.

“Ditt mål” är mitt fokus, jag väljer det allra bästa för dig och jobbar under tystnadsplikt.

Exempel på Skype/telefoncoaching – olika nivåer:

  1. 15 min
  2. 30 min
  3. 60 minuter.
  4. 90 minuter

När vi kommit överens om upplägg och det praktiska så betalar du i förväg med Swish 123 156 94 25  

 

Skip to toolbar