Vill du jobba bort dig själv och hitta teknikerna för det “självspelande pianot”? Bra, då har du hittat rätt! Ring mig så berättar jag om hur vi kan jobba! 

Engagerad och ansvarstagande personal skapar skön stämning på jobbet. Kunderna får känslan: Här finns välutbildad personal!
Du får verktyg där du kan återanvända dina erfarenheter och hitta den effektiva ledarstilen som passar in i en förändrad och digitaliserad arbetsvardag med högt tempo. Metoden bygger på verktyg som kan återanvändas och förfinas – effekten är positiva resultat i siffror (lönsamhet), frisknärvaro och kontinuerlig utveckling på arbetsplatsen. Du som chef frigör energi hos både dig själv och hos medarbetarna samtidigt som ni alla mår bättre och bättre. Det låter för bra för att vara sant och verkligheten går om sagan här. De flesta överraskas av att de positiva effekterna kommer så fort.

Fokus på coachingen ligger i den personliga utvecklingen, kommunikation hos såväl medarbetare som ledare & chef, individens ansvar och tydliga målbilder. Resultatet märks i fungerande samarbete där kommunikationen flyter naturligt och där verksamheten når sina mål med råge. Vi arbetar med verkligheten, i verkligheten. Två saker behövs: Vilja och kontakt med #Carin Coach, vars signum är: Göra det komplicerade lätt och kostnadseffektivt genom att gå på kärnan direkt.

Vill du läsa mer kan du klicka dig vidare nedan. Mitt tips – ring mig i stället, eller mejla och skapa kontakt. Jag hör av mig så snart jag kan.

Läs mer här vilken inriktning du kan välja på chefscoachingen!

Läs mer om GRÖNT KORT – utbildning i coachande förhållningssätt för team.

Läs mer om Coachande handledning för ledare här!

Läs mer om effektiva Workshops på arbetsplatser här!

Välkommen!

Skip to toolbar