Världsmästarinnan i kartläsning för Rally, Tina Thörner skriver förorden i mina tre böcker. Min stolthet över Tinas ord är enorm! Läs här vad Tina skriver!

Nr 1 – Förordet till coachboken JA-lagen:
“Carin berättar om vad hon gjort, visioner och mål och så om JA-lagen! Jag bara njuter- det är som ljuv musik i mina öron och jag tänker- va underbart om hon skriver den typen av bok – då behöver inte jag. Under alla år sedan jag började tävla så har jag lärt mig ignorera Jante och idag skulle jag vilja påstå att den inte finns i mitt liv och det underlättar en hel del! /…/ Jag är helt övertygad om att du som läser den – verkligen jobbar dig igenom den – kommer att starta ett nytt kapitel i ditt liv – livet efter JA-lagen!

Kravlös kärlek till er alla!

Tina Thörner.”

Nr 2 – Förordet till coachboken PLUSPOLEN:
“När man läser den här boken så har man verkligen kunna göra en resa “med sig själv” – ” i sig själv”. Det är steg för steg och man behöver liksom bara följa med. Carin sträcker ut sin hand och ledsagar dig från första till sista sidan. Här delar hon med sig av sig själv och de verktyg som förgyllt hennes och hennes klienters val att skapa sitt bästa “sig själv”.

Med dessa rader vill jag önSska dig lycka till på din resa genom boken och när du nått målet och sista sidan kommer du att ha “uppgraderat dig” till nästa evolution av dig själv!

Livsglädje strålar inifrån och ut!

Tina Thörner.”

Nr 3 – Förordet till coachboken Kommande natt…
“Ja, det viktigaste är ju att förstå sig på “tanken” och att man alltid har en del – inom sig- som ser möjligheter, vill skapa och växa och en annan som ser hopplösheten, vill ge upp och får mig att vissna. Om man bara tar och ställer sig frågan i varje inre dialog- får den här tanken, blivande beslutet, mig att växa eller vissna, i framtiden? Det är just dessa tankar som man behöver jobba på att “bemästra” och få träning så att man ständigt – blir mer av sig själv, skapar mer och vågar GE mera! För mig är det alla dessa små tankar eller stora, som blir mina val och som kommer att bli mitt agerande.Tittar vi på våra liv idag så är de summan av allt detta som jag gjort genom åren. Så när ni nu investerar i att skapa er bästa framtid genom att ta in nya “möjliga vägar” genom att läsa och agera genom boken kommer ert liv att te sig annorlunda än om du som läser inte hade gjort det.”
Tina Thörner, Fruthweilen augusti 2014.

_MG_0221

Sagt av läsare:

“Du förgyllde min tågresa nu på morgonen då jag fullständigt sjönk in i din bok Pluspolen! Känns som vi spelar på samma planhalva. /…/ Gjorde också reklam för dig på tåget och några skulle genast gå in och läsa på din hemsida.”

– Susanne

 

Skip to toolbar