018
Bokmässan i Göteborg 2014, böckerna står skinande och nytryckta i montern. Vilken spännande känsla!

Förord till PLUSPOLEN av Tina Thörner
“När man läser den här boken har man verkligen kunnat göra en resa “med sig själv” – “i sig själv”. Det är steg för steg och man behöver liksom bara följa med. Carin sträcker ut sin hand och ledsagar dig från första till sista sidan. Här delar hon med sig av sig själv och de verktyg som förgyllt hennes hennes klienters val att skapa sitt bästa själv. 

Med dessa rader vill jag önska dig lycka till på din resa genom boken och när du nått målet och sista sidan kommer du att ha “uppgraderat” dig till nästa evolution av dig själv!

Livsglädje strålar inifrån och ut!”

– Tina Thörner

Titta på filmen där TV4-killen, Thomas Hindersson håller i kameran, Jimmy från Vulkan intervjuar – spännande! Pop Up Event, Kungsträdgården, Stockholm.

head_bild03.jpg

Coachtrilogin från vänster till höger, del I, II och III. För att betona hur viktigt det är med din egen aktivitet lägger jag in ännu ett foto där du ser anteckningsböckerna (Min bok) de ingår bokpaketet. Min bok finns i vitt eller grafitgrått, designade av Ingela Johansson. Du väljer själv färg (vit/grå)

Min knallrosa plympenna är som en signalfärg i djungeln. Syftet är att påminna om att skriva ner tankar, känslor, minnen, upplevelser – därifrån kan du reflektera och välja nästa steg. Du får syn på din egen utveckling på ett helt unikt sätt. Kom ihåg – Du måste skriva för att få extra effekten!

_MG_0211

PLUSPOLEN
“Du håller en diamant i din hand. Den kommer att få dig att gnistra. Den hjälper dig att slippa smärta och stress. Istället kan du njuta av varje stund. Allt du behöver är dig själv, en penna och din tid. Läs PLUSPOLEN med nyfiken action och dina chanser ökar varje dag! Boken är en utpräglad metodbok i coaching, där du själv är aktiv och skriver i Min bok (där coachingen sker). Min bok är din privata egendom.”
Ps. Varje bok är kursbok i utbildningkonceptet, GRÖNT KORT i coachande förhållningssätt, som finns i tre nivåer. .

Några ord om coachtrilogin, nu när vi är “halv-vägs” vid bok nr 2/3
Del I…
Det startar med JA-lagen, där du coachar bort JA (nte)-lagen, som krymper ihop. Bort från avund och begränsande tankar.

Del II…Du rör dig från det negativa till det positiva, till PLUSPOLEN nr II, där du står nu. Böckerna bär på var sin grammatisk nivå och en idénivå:

Del 1 jag –                          energi

Del 2 vi –                            språket

Del 3 oss –                         fred

I den andra boken får du ta del av en stor tanke om språket, samtidigt som du coachar dig själv mot dina mål. När du har läst boken kommer du att ha en ny syn på dig själv och din stund på jorden. Frågan är inte om, utan hur mycket du kommer att gnistra! Den andra boken leder sedan vidare till

Del III… Kommande natt… där vi medvetet kan välja vad vi gör med varje dag – vilket avtryck vi vill bidra med under vår stund på jorden. Precis så enkelt, så litet och så stort är det.

/Carin Coach

Vill du veta mera?

Läs instruktionen hur du själv jobbar med boken – klicka HÄR!

HÄR kan du köpa boken få den personligt signerad! 

Enklast betalar Du kan mina coachböcker, tjänster och produkter med Swish, till mitt företaget, 123 156 94 25

Mejla mig här carincoach@gmail.com 

swish_logo

Ps. Bankgiro funkar också.

Lite mer information om PLUSPOLENs mönster och tillkomst.

PLUSrapport-cc korleisadPOLENS MÖNSTER, kort om historien bakom. PLUSPOLEN belyser det positiva, hur vi rört oss bort från avundsjuka och missunnsamhet (Ja (nte)-lagen 1/3) och skapar ljus nu och framåt!
Mönstret består av vita och rosa plus som associerar till en av coachingens vanliga definitioner; “Hjälp till självhjälp” – det är bara personen själv som kan göra nödvändiga förändringar. För att komma igång, hitta och våga kan man behöva hjälp med riktning mot mål.

Mönstret är framtaget av Lisa Härdne och tyget är tryckt i digital tygpress.

PLUSPOLEN är illustrerad av konstnär, Klara Danica Bladh, med unika bilder.

Va? En klänning – PLUSPOLEN är väl en bok? Ja visst – du har helt rätt och det finns mer att berätta om hur det hela hänger ihop. Här står jag i provhytten i samma mönster som boken har. Håll utkik – så får du bitarna på plats, ha lite tålamod. Återkom och fråga! Välkommen!017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar