Mina bästa gåvor kommer när det passar dig som bäst. 
Kanske har just du turen att få koden av mig som gäller för erbjudandet nedan. Testa genom att mejla mig och fråga vad som krävs! Jag behöver namn, fullständig postadress med postnummer och ort. Du får hela coachtrilogin för endast 599 kr. Ta chansen och tjäna in en bok – ordinarie pris för hela coachtrilogin är 847 kr. Du får otroligt mycket kompetens på vägen! Ska flera få chansen blir det mängdrabatt! Ps. 50 kr för exp. avg & porto tillkommer.
Totalt: 649 kr för 6 värdeskapande böcker.  Mejla mig bums – frågan är fri!

Vill du skaffa en bok i taget så är priserna så här:

JA-lagen totalt:  Ett ex à: 249 kr. Här ingår: Huvudbok + anteckningsboken, vit/grå – välj färg själv!

PLUSPOLEN totalt: Ett ex.à: 299 kr. Här ingår: Huvudbok + anteckningsboken, vit/grå – välj färg själv!

Kommande natt… : Ett ex. à 299 kr. Här ingår: Huvudbok + anteckningsboken, vit/grå – välj färg själv!

Enklaste vägen: mejla din beställning carincoach@gmail.com och Swisha till, 123 156 94 25. Då behöver du inte fylla i formuläret nedan.

_MG_0211

Min bok: Designad anteckningsbok av konstnär Ingela Johansson, vit/grafitgrå: Ett ex. à 49 kr (ingår i priserna ovan.)

Anteckningsboken kan köpas/beställas separat pris: 49 kr.

Den rosa Plympennan påminner om att du MÅSTE skriva för att få resultat!

Coachbokpaketen består alltså av två böcker. Huvudboken (funkar som din coach) och den designade anteckningsboken, “Min bok” (där du jobbar med dig själv, börjar coacha dig själv). Här noterar, antecknar och ritar du ner svaren på frågorna som jag ställer i alla de tre huvudböckerna.

Avgörande inslag för ditt resultat är att du skriver ner svar på de frågorna och därefter reflekterar och väljer ditt nästa steg. Genom att reflektera över dina svar så får du syn på vad som bäst hjälper dig mot ditt mål.

Du upptäcker vad du ska göra mer av, mindre av, vad du har glädje av och vad (t ex. vilka gamla inrotade vanor) som du kan “skrota”. Vad som “har gjort sitt” i ditt liv fram till idag. Jag ligger med och “viskar mellan raderna” och syftet med hela coachtrilogin är att du ska kunna komma åt coachingen på ditt sätt, med din start där du är.

Det är här du blir “din egen coach” och snabbt kommer igång på egen hand! Viktigt att klicka på fliken “Instruktion för böckerna”, jätteviktigt och läsarens ansvar för att boktexten verkligen används på effektivaste sättet.

Ordern skickas till dig inom 1-2 veckor. Ta personlig kontakt med mig här! Då får du det där lilla extra! Det kan gälla snabb leverans, antal böcker och annat. Ps. Lägg märke till att du kan välja färg på anteckningsboken, vit el. grafitgrå.

Välkommen med din beställning!

Till sist,

De som verkligen vill komma åt sin fulla potential, gäller både privatliv och yrkesverksamheter bokar in coachmöten med mig. Kontakta mig, så berättar jag mer för dig hur det går till.

/CC

 

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. *
  8. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

Återförsäljare:

VULKAN

Adlibris

Cdon.com

Bokia.se

 

 

Skip to toolbar