Carin bokomslag (1)

Kommande natt … är den tredje och sista boken i Coachtrilogin. Här står jag insvept i mitt verk. I början på boken berättar jag om hur målningen på fotot här blev till. Mångfaldstavlan är kronan på verket och sammanfattar hela mitt budskap om vad medvetna tankar kan göra för positiv skillnad i världen. Boken är utgiven på Vulkan, 2014.

Baksidestext
Boken bär de två första böckerna i Coachtrilogin inom sig. Det handlar om vad du och jag aktivt kan välja, påverka och göra nu och i framtiden. Vilka spår vill vi lämna till generationerna efter oss? Boken rör sig mellan djup, yta och praktisk vardag. Titeln utmanar: Hur designar du din Kommande natt…?

Förord av Tina Thörner
“Ja, det viktigaste är ju att förstå sig på “tanken” och att man alltid har en del – inom sig- som ser möjligheter, vill skapa och växa och en annan som ser hopplösheten, vill ge upp och får mig att vissna. Om man bara tar och ställer sig frågan i varje inre dialog- får den här tanken, blivande beslutet, mig att växa eller vissna, i framtiden? Det är just dessa tankar som man behöver jobba på att “bemästra” och få träning så att man ständigt – blir mer av sig själv, skapar mer och vågar GE mera! För mig är det alla dessa små tankar eller stora, som blir mina val och som kommera att bli mitt agerande.Tittar vi på våra liv idag så är de summan av allt detta som jag gjort genom åren. Så när ni nu investerar i att skapa er bästa framtid genom att ta in nya “möjliga vägar” genom att läsa och agera genom boken kommer ert liv att te sig annorlunda än om du som läser inte hade gjort det.”
Tina Thörner, Fruthweilen augusti 2014.

_MG_0221

Kommande natt… själva titeln är både en lek med ord och en överraskning för dig som läser. Vitsen är att du ska få chansen att upptäcka hur nära du varje dag är din egen lösning. Det finns redan stödjande system och struktur som ger dig möjligheter att lyckas. Med små och medvetna steg kommer du åt ditt liv på flera plan: det personliga, det privata och i arbetslivet. Du lär dig hur du kan förhålla dig till din tid just nu, till din dåtid och din framtid – din Kommande natt...

Hur vill du designa framtiden? Den del av din omvärld som du kan omfatta och påverka. Dina och mina steg har betydelse för de som kommer efter oss. Du kommer att upptäcka värdet av ditt liv på jorden för dig själv och din omgivning.

_MG_8645
Foto: Felicia Flodin

Kreativiteten blommar ut!
Mångfaldstavlan blev till, tyg, bokomslag, en skräddarsydd klänning och en bricka. 
“Jag bär mina ord i en klänning och på en bricka”, säger jag med skratt!
Ps. Här håller jag i min broschyr för GRÖNT KORT, arbetsplatsutbildning för grupper som vill utveckla sin kommunikation och lära sig ett coachande förhållningssätt.

Läs instruktionen hur du själv jobbar med boken – klicka HÄR!

HÄR kan du skaffa böckerna och få personlig signatur

När du skaffar hela Coachtrilogin vid ett tillfälle får du chans på fin rabatt.

Enklast tänkbara: Swisha till 123 156 94 25 swish_logo

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar