IMG_2050I Vulkans monter på bok och biblioteksmässan i Göteborg 2011.

JA-lagen del 1/3 i Coachtrilogin, interaktiva bokpaket där du lär dig coacha dig själv

JA (nte) lagen – När tre bokstäver (nte) går upp i rök…
“Jag är nyfiken på vad som händer när Jantelagens negativa energi söker sig till sin positiva motpol och vi skapar rum för JA-LAGEN! Vilken blir skillnaden för dig och mig i vardagen? Ja-lagen handlar om din unika chans att i varje stund medveten välja förhållningssätt.”

Citat ur förord
” Carin berättar om vad hon gjort, visioner och mål och så om Ja-lagen! Jag bara njuter – det är som ljuv musik i mina öron och tänker – va underbart om hon skriver den typen av bok – då behöver inte jag. Under alla år sedan jag började tävla har jag lärt mig ignorera Jante och idag skulle jag vilja påstå att den inte finns i mitt liv och det underlättar en hel del.”
– Tina Thörner

book_new2.kopia

Utdrag från bokens baksida. Boken är utgiven på förlaget Vulkan, 2011. Det var här som det började arbetet med mer coaching åt folket. Alltså en lättillgänglig väg att jobba med sin egen utveckling. Läs instruktionen hur du själv jobbar med boken – klicka HÄR!

HÄR kan du köpa boken få den personligt signerad!

CARIN I MEDIA 007

Inbjudan till releaseparty 2011. Klicka på filmen från releasepartyt. Du kanske själv är med i minglet där. ELITE Stadshotellet Karlstad serverade en härlig supé och SATS dök upp!

Releaseparty för bok1/3 i Coachtrilogin på ELITE Stadshotellet i Karlstad, 2011.
Klicka och spana in!

HÄR kan du köpa boken få den personligt signerad! Enklast betalar du mina coachböcker, tjänster och produkter med Swish 123 156 94 25.

Pay Pal och Bankgiro går också bra.

swish_logo

 PayPals

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar