Bokpaketen består av två böcker. I huvudboken läser du och i Min bok antecknar du, ritar, noterar du och blir “din egen coach” och författare! “Det är i Min bok som professorn bor”, som jag brukar säga. Du är expert på att vara just du!110

Välj 0 – 110 % av hur du coachar dig själv. Syftet med huvudbok och en privat anteckningsbok är att du ska få vara helt i fred med dina svar på alla mina frågor. En del väljer att läsa böckerna rakt igenom utan att stanna till, reflektera och svara sig själv. De har berättat att de får ut massor av texten direkt och att det känns så naturligt att hänga med i bokens flow. Det är helt okey – även om jag ständigt peppar: skriv nu! Har du börjat skriva? Anledningen till mitt pepp är – vi är vanemänniskor och vi läser som vi brukar göra. Här kan du bli observant och välja hur du läser. Och självklart,  jag har full respekt för ditt sätt att ta in information.

Du får ut kanske 5 % av coaching om du läser på traditionellt sätt, (bara läser) och inte skriver ner och reflekterar över dina svar.
När du läser och skriver, ritar, pratar in – eller vad du nu väljer – så kan du nå enorma resultat snabbt! Du får syn på det som du omedvetet gömmer för dig själv och du får chans att välja vad du ska göra med det. Hur hjälper det dig? Hur stjälper det dig idag? Alltså – här finns chansen till utveckling, där du ser “svaret”, i dina skrivna svar och hur du kan välja ut det som hjälper dig bäst på vägen mot ditt mål. Det är exakt här du börjar coacha dig själv.

Det största hindret är vår rädsla för att “erkänna” vår rädsla. Det här gör att vi sitter fast helt i onödan. När vi avdramatiserar den känslan och medvetet förhåller oss till våra delmål och mål så ökar flödet av energin i vår tillvaro. Vi får större och bättre fokus på vår action mot det vi vill till.

Varför är det en rosa plympenna på dina foton? Den frågan får jag ibland och du kanske också undrar över den där färgklicken. Den är ett av mina signum (att skriva, vara aktiv) och den röda tråden (sammanhang, linje, ansvar och riktning) är en annan.

Kilskrift, när vi ristade i sanden för att väga och mäta vid byteshandeln kring Medelhavet, med fjädern, plymen som ger oss chans att teckna tankar och flyga högt i fantasin. Den grafiska symbolen för ett Twitterinlägg – ja- a det finns många anledningar att den rosa plympennan är med. Och som jag skrev i ett av mina blogginlägg. Något i stil med: “Jag ser för min inre syn hur plymen sakta vajar när de mäktiga männen skriver under fredsavtal i Mellanöstern.” 

Min ambition är att bidra till en bättre, starkare och mer kärleksfull värld och för att det ska ske så behöver vi hjälpas åt. Du måste också dra ditt strå till stacken, så enkelt är det – eller svårt?

Vi har ett liv – Vad gör du med ditt?

/Carin Coach

 

 

 

Skip to toolbar