Hej i Januari, den första fräscha dagen på året! Fräsch och fräsch kanske du tänker – vad vet jag? Oavsett så har det på sistone fullständigt forsat in idéer och uppslag till mig så året börjar mycket bra!

Om du har funderingar på hur du ska klara av att hålla ditt Nyårslöfte så är verkligen ett hett tips att du kontaktar mig. Du kan få coaching på telefon, via Skype eller IRL. Hör av dig och vi arrangerar det som passar dig bäst. Du kan bo precis var som helst och det funkar prima, ja Internet eller telefon behövs. Jag har stor erfarenhet och coachar över landsgränser ja till och med oceaner emellan. Tack vare tekniken så är avståndet lyckligtvis inte ett hinder för oss.
Mejla mig senast kl 12:00 2/1-18 om du vill ta vara på den här Nyårsgåvan. Vi löser det praktiska när du mejlat mig.

Är du i Karlstad 25 januari 2018?  Då kan du boka kostnadsfri coach-date med mig den torsdagen på Företagssalongen på ELITE Stadshotellet, Karlstad. I Beatlesrummet, nr 130 vån 2, tar jag emot varje kvart. Rummet är bokat för oss mellan kl 13-16. Det är fri entré till hela salongen. Kom i tid mässan pågår kl 11-16. Du kan köpa lunch på Bishop´s – jättegott! Mässan vänder sig till näringslivet i Värmland – alla som jobbar och/eller är föreningsansvariga. Klicka på länken här , om du inte redan klickat, för att spana in vad du har chans att uppleva som till exempel; inspirerande föreläsningar, mingel och möten.

Varmt Välkommen!

Här intill ser du mina kontaktuppgifter, tja – det beror på var och hur du läser blogginlägget och jag som älskar service lägger min mejladress längst ner. Mejla mig den klocktid som passar dig bäst mellan kl 13 och 16. Först till kvarn gäller. Vill du får du testa på speedcoaching – annars snackas vi vid om hur du på smidigast sätt kan hålla i och nå ditt Nyårslöfte.

carincoach@gmail.com

/Carin Coach

Så här fint var det på disken på ELITE Stadshotellet i Karlstad när jag svepte inom och rekade före jul. Tänk vad spännande att få coacha i Beatlesrummet, nr 130 vån 2.
Blev det nyårslöfte? Nyårsgåva i dagens blogg
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar